Zamieszczone przez bernardo
[INFO] Rabat dla OCP przy zakupie nowej Skody...
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Dzis po raz kolejny wykonałem przegląd w Sinclanie w Zakręcie (tym razem po 150 kkm).
Bez problemu mogłem postać przy autku na hali i "podziwiać" prace serwisantów.
Oczywiście serwisanci przegląd rozpoczeli od odsłuchu mojego sprzętu audio :diabelski_usmiech .
Potem już było z górki - szybko i sprawnie.
Aha, serwisant nalał mi tyle oleju do silnika ile JA chciałem, a nie tyle ile mu się wydawało - plus.
Jak dla mnie to muszą tylko pomyślec nad lepszymi zniżkami na części zamienne do naszych szkodników.
Poza tym - bez uwag, czyli kolejny PLUS dla Sinclan-Bis w Zakręcie k .With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZygusZamieszczone przez MartinezSpróbuje coś ustalić w Sinclanie, może udało by się wywalczyć wspólny rabat. Czy samochody FCP są jakoś oznakowane?
Z tego co widze parę "naszych" aut już odwiedziło Sinclan - k
Proszę o informacje w tym topicu lub na priv wszystkich którzy mają jakieś uwagi co do tego ASO (jakość usług, terminowość itp) i czy wszyscy dostali rabat.
Mam nadzieję że niedługo uda się wywalczyć wiekszyTak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez bernardoW zeszłym tygodniu w czwartek śmignąłem na przegląd 90.000 km do Sinclan-bis'u w Zakręcie.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez bernardoWcześniej wymieniałem, przy 75.000 km w Carsedzie w Siedlcach.
Przy 75.000 wymieniałem pasek i bodajże rolki napinaczy, sam pasek trochę był rozciągnięty :roll: , nie jest to logiczne ale wolę dmuchać na zimne, po prostu.aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardoale odnośnie paska rozrządu to jestem dosyć przewrażliwiony i nerwowy
To dokładnie tak jak ja - pierwszy zmieniłem przy 80kkm, drugi przy 140kkm, teraz przy 200kkm bedzie zmiana.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MartinezZamieszczone przez bernardoale odnośnie paska rozrządu to jestem dosyć przewrażliwiony i nerwowy
To dokładnie tak jak ja - pierwszy zmieniłem przy 80kkm, drugi przy 140kkm, teraz przy 200kkm bedzie zmiana.
Zakładamy partię...aczkolwiek...
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Byłem wczoraj w Sinclanie w Wesołej i faktycznie pare naszych autek było w serwisie. Jak tak dalej pójdzie niewykluczone że rabat dosyć szybko ulegnie zmianie. Jak na razie niewidziałem skarg na to ASO więc opinia o nim zdaje sie potwierdzać.Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
Komentarz
-
Komentarz